weather icon

Kompania VATANI ofron asistencë në ndërtimin ekologjik e të qëndrueshëm me shërbime të materialeve ndërtimore për të përmirësuar sigurinë, komoditetin si dhe efikasitetin e energjisë.

hammer icon

Përgjatë viteve të funksionimit tonë si kompani, renovimi i ndërtesavë është bërë njëri ndër aspektet me reputacion të lakmueshëm në saje të cilësisë së punës dhe shërbimit tonë.

paintcy icon

Në shumëllojshmërinë e shërbimeve tona përfshihen edhe ato të riparimit dhe ngjyrosjes së mureve me ngjyra të brendshme e të jashtme dhe fasada dekorative.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si mund të realizojmë idetë tuaja për një ndërtim ideal dhe cilësor.

"VATANI" është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 1990, fillimisht e njohur me emrin "Omega-D". Puna egzekutuese është bazuar në sistemin "furcated", sistem ky që është i rekomanduar nga shumë kompani të shquara në mbarë botën.

Kompania VATANI ofron shumë shërbime dhe produkte cilësore për ndërtimtari, si: Shitje të materialit ndërtimorë me shumicë dhe pakicë, transport kombëtar, ndërtime të ulëta dhe të larta, projektim, mbikëqyrje.

Kompania VATANI me stafin profesional duke përfshirë inxhinier, arkitekt dhe stafin mbikqëqyrës zhvillon veprimtari të ndërtimtarisë duke filluar nga kryerja e punëve fillestare ndërtimore deri në ato përfundimtare.

Misioni

VATANI ka krijuar një frymë që mbështet dhe frymëzon stafin tonë, në mënyrë që ata të ofrojnë shërbime të një cilësie të jashtëzakonshme për klientët tanë të të gjitha fushave.

Genc Daija, CEO

Vlerat Thelbësore

Kompania jonë bazohet në disa parime udhëzuese përmes të cilave ne funksionojmë, e ato janë:
Përgegjshmëria,
Udhëheqja,
Bashkëpunimi,
Kualiteti.

Construction HTML Template
Construction HTML Template
painting icon

Ku mund të na gjeni

Vizitoni pikën tonë qendrore në rrugën "Tirana" p.n. (Rruga Tranzite) Gjakovë, 50000, Kosovë.

email icon

Nëse keni ndonjë pyetje, mund të na kontaktoni përmes email-it.

cordless screw driver icon

Ju duhet shërbim i vlerësimit të çmimit të ndërtimit? Merr një shënim të shpejtë.